tisdag 19 mars 2013

Nu förvirrar jag er med bäbis-foton känner jag. Det här är inte Texas utan en liten Melissa. Som ni kanske minns så kraschade vår dator i somras. I den fanns massor av foton. Jag har en bärbar hårddisk där jag lägger över fotona allt eftersom. Men.... jag hade tydligen inte varit speciellt bra på det på läänge visade det sig.

Alla foton från Melissas bäbistid är borta. Något jag sörjer hur mycket som helst. Det är dock ingen annans fel än mitt eget och sen dess är jag extremt bra på att föra över foton till den externa hårddisken. Jag tackar mig själv för att jag ändå scrappat rätt mycket foton av henne så att dem finns kvar på så sätt i alla fall. En annan sak jag ångrar är att jag inte framkallat mer än vad jag gjort. När Savannah var liten framkallade jag ofta så dem fotona har vi ju oavsett vad som händer. Det är lätt att vara efterklok! Tydligen behövde jag en näsbränna för att tänka till och göra bättre. Tråkigt!

Eftersom Hanna/Fnyz fotograferar en del när man träffar henne så frågade jag om hon hade något på Melissa som bäbis. Och det hade hon! Jag ville scrappa det och kommer säkert scrappa det fler gånger.


Hon såg så fundersam ut på det här fotot att jag blev tvungen att sätta den här titeln. Melissa föddes i mellandagarna 2010 så jultemat passar perfekt på layouter av henne som bäbis. Här har jag använt mig av decemberkitet från Mollys Scrapbooking.


Är dem inte söta, rådjuren?
Så från mig till er..... GLÖM aldrig att spara era foton på flera ställen. Helst 2 externa hårddiskar + datorn. Och FRAMKALLA lite då och då. Bara för att det ska finnas kvar om allt annat skulle krascha. Och till sist.... scrappa lite mer! Då finns fotona kvar där också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken fin o inspirerande blogg!
Du har så rätt, jag tänker ibland på att det ju faktiskt kan bli fel på datorn.(har ju hänt) Har ju en hel del på cd o en del på hårddisk men jag vill bli bättre på att framkalla foton också. Det är ju mycket mer jobb sen man skaffade digitalkamera jämfört med förut......så vi har väl flera tusen foton på dottern att gå igenom innan framkallning. Har iallafall framkallat ganska många bebisfoton och satt in i vanliga fotoalbum......men nu är det resten av bebisfotona o ytterligare 5 år av foton.....ja, ja....ska sätta fart genast!
Nettan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...