Om mig

Jag heter Maria men kallar mig för Lilla07an i scrapvärlden. Det kommer sig av att jag har det som nick på familjeliv. När jag sedan började reg. mig på olika scrapforum så blev det att jag fortsatte med samma. Sen mars-10 bloggar jag allt mitt scrap här.
Bor tillsammans med min man och våra 3 döttrar i en lagom stor villa strax utanför Kilafors, Hälsingland. Jag är utbildad ekonom med fastighets- och organisationsinriktning och jobbar just nu 50% på ett fraktföretag. Övrig tid är jag föräldraledig med lilla M som föddes dec-10.

Har alltid gillat att pyssla och framför allt att få göra någonting med händerna. Började scrappa 2007 efter att ha gått en nybörjarkurs och sedan köpt på mig ett litet förråd med scrapgrejjor *s*. Vår äldsta dotter föddes i slutet av 2007 och det är efter det som jag kom igång med scrappandet på allvar.

Är en LO:are och 12*12 är mitt format men jag scrappar även en del lettersize och A4. Några kort brukar det också bli på ett år även om jag inte räknar mig själv som någon stor kortmakare. Använder mig inte speciellt ofta av motivstämplar, men det händer det å. Färglägger med pro marker pennor.

På senare tid (2010) har jag provat på lite digiscrap också. Jätteskoj!

Jag scrappar för att bevara mina och familjens minnen. Så oftast är det barnen och familjens göromål på mina alster.

Min stil är ganska enkel och avskalad med fokus på fotot/fotona. Älskar papper men har ofta svårt att hitta dekorationer jag tycker om och många gånger klipper jag ut nåt som får bli en typ av deko. Älskar att testa nya saker och tycker det är väldigt kul att kladda med färg *s*.

Dem absoluta favoritfärgerna är orange och grön, gärna i kombination. Fråga mig inte varför :)

Inspireras av många scrappare här på nätet och utvecklar mig själv genom att hänga på utmaningar på diverse inspirationsbloggar och butiker. En skiss drar direkt igång min skapandeprocess och det har även fått mig att prova på att rita lite egna skisser som ni hittar på en annan sida här i bloggen.

Jag har förmånen att inspirera på några olika inspirationsbloggar och hos ett par webbutiker. Uppdrag jag är väldigt stolt över.

//M
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...