söndag 17 mars 2013

Du växer för fort...

Dem flesta småbarnsföräldrar känner nog igen sig när jag säger "STOPP....det går för fort". Dem små liven växer så det knakar och man hinner inte med riktigt. Jag tycker det blir värre för varje barn. Om man längtade efter varje steg i utvecklingen med första barnet så har man nu inget emot att det går sakta. Jag hoppas verkligen inte att Texas börjar gå när han är 10 månader t ex. Vill ha min bäbis läänge.

Jag gjorde den här layouten med titeln "du växer för fort"


Jag fick flera papper och dekos ur Crates babyserie Little Boy Blue av Lilo i mitt senaste dt-kit från Mollys Scrapbooking. En serie jag spanat in lääänge men som inte blivit av att köpa. Det var inte många svenska butiker som tog in den serien när den kom under förra året har jag noterat.

Hur som helst. Jag kladdade loss med gesso över en stencil med stjärnor. Jag är inte så noga när jag jobbar med stenciler. Det blir som det blir och oftast gillar jag det.

En hög med stickers och den söta lilla gunghästen i trä blev dem dekos jag valde.

Jag gillar att ringa in saker med svart penna. Jag är inte alldeles noga där heller som ni ser.Det var allt för mig idag! Ha en fortsatt trevlig söndag

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...