torsdag 12 januari 2012

Digiscrap

Bloggpartyt hittar ni längre ner http://lilla07an.blogspot.com/2012/01/bloggparty.html

Före jul fick jag ett härligt sponsorkit från Therese på T for me design. Helt fantastiskt underbart fina kit den människan designar. I slutet på december visade jag mina alster på SWE Scrapbook och idag ska ni få se mina högst nybörjaraktiga alster.

lilla07andigi1

Ser ni vilka fantastiska papper och dekos! Man kan verkligen hålla på i evigheter med att testa olika saker, förminska, förstora, lägga till, ta bort osv. Det är det som är så bra när det är digitalt. Inget material går till spillo hur man än ändrar och gör om.

lilla07andigi2

Kanske borde man ägna sig enbart åt digiscrap? Då slapp man bekymret att jaga fotoljus på vintern. Det är ta mig tusan helt obefintligt ljus och hur man än gör blir allt gult, suddigt och fult när man fotar av sina layouter.

Brukar ni digiscrappa? Jag behöver inspiration nu så jag kan fortsätta min digiscrap-bana :)

1 kommentar:

Morfen sa...

Supersnygga! Jag gillar verkligen den översta, kanske för att stygnen är lite extra häftiga där. Jag har bara disicrappat en gång, jag tycker det är skönt att komma bort från datorn, men jäklar vad mycket roligt man kan göra med digi och nu finns det ju så fina fotoböcker man kan samla sina digialster i också!
Här är en online-tidning som mest visar digiscrap: http://scrapstreet.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...