måndag 9 januari 2012

En sann konstnär...!!?!

Bloggpartyt hittar ni längre ner http://lilla07an.blogspot.com/2012/01/bloggparty.html

Jag sitter här på måndagskvällen och försöker skapa. Försöker skapa en "masterpiece", nåt som är jag, nåt som är fint, nåt som jag kommer känna mig nöjd med.

Hur går det då tror ni?

Njae va! Det började bra, sen blev det lite sämre och sen blev jag lite nöjd igen och nu är det klart. Och inte fasiken blev jag nöjd. Herregud hur det ser ut!!!

Som säkert många av er läsare så är jag en trogen läsare/följare av Nathalie Kalbach härliga initiativ "Creative Jumpstart Summit 2012". En serie gratis videos under januari för att kicka igång kreativiteten. http://nathaliesstudio.com/

När jag hör dessa begåvade människor beskriva hur dem skapar och att saker inte bara ramlar ner i deras skalle heller utan att dem faktiskt måste kämpa lite även dem för att åstadkomma nåt vackert så känner jag mig lite nöjd. Kanske betyder det att jag är lite konstnär någonstans ändå. Fast jag inte ens kan rita en streckgubbe ;)

Mästerverken brukar bli till när man minst anar det och framförallt när man inte tänker göra ett.

Hur är det med era mästerverk? Har det blivit några för 2012 ännu?

1 kommentar:

Linda sa...

Klart att du är en konstnär! :) Jag har hunnit skapa några layouter redan i år, jag har varit effektivare än vanligt så jag är nöjd. Idag har jag gjort ett bidrag till din utmaning tex. :)

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...