onsdag 24 november 2010

Tacksam

Här kommer mitt sista Scrapfeber-bidrag. Ett bidrag jag är sisådär nöjd med. Men för mig är det en viktig LO så jag struntar i att jag inte blev toppnöjd. Det är huvudsaken att den finns, liksom.

tacksam
Utmaningen var en ordutmaning och det var att ha med ordet tacksam på sin LO. Jag minns att vi haft en sån här utmaning på SWE också. Innan min tid som designer där. Jag visste redan då vad en sån LO skulle handla om för min del och nu har jag då äntligen gjort den.

lilla07anutmaning3detalj1

På den dolda journalingen har jag skrivit om det jag är tacksam för.... att jag har kunnat amma mina barn. För mig har det betytt oerhört mycket och jag känner mig verkligen så tacksam för att jag kunnat göra det. Det har varit blod, svett å tårar blandat med massor av mysiga stunder.

/M

2 kommentarer:

Pysselbus sa...

Hmm, tänkvärt! Och en riktigt mysig LO! Amning är verkligen inte självklart så jag önskar dig all lycka till nu när nästa snart är här!

maria sa...

Hej hej,

Saknade dig i söndags =) Men du behöver ju ingen träff för att få något gjort (som jag) Dom bara kommer en efter en... Massor av fina layouter. Jag skulle vilja gå in i varje inlägg och skriva.. åhhh va fin, snyggt, älskar detaljerna o.s.v... Men jag är för lat så jag tog det här istället. Du vet att jag beundrar dig och dina layouter. Sköt om dig,

kram maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...