söndag 1 augusti 2010

Tävling på Veckans skiss

Det var ett tag sen jag deltog i nån scrapptävling. Har haft så mkt annat att pyssla med och så har jag inte hittat nån tävling som triggat igång min skapandeprocess heller. Men för ett tag sen så skuttade jag in på Veckans skiss (länk till höger) just för att skisser är en av dem saker som triggar igång mitt scrappande. Och så hittade jag en jättehärlig skiss som också visade sig vara en tävling.

Nu var sista dagen att skicka in igår och jag har ingen aning om när vinnarna ska annonseras. Men man fick blogga sitt bidrag innan detta var avgjort stod det, så då gör jag det. Jag vågar nämligen inte tro att jag skulle vara en av dem lyckliga.

Ängel
Min lilla M även hon iklädd änglavingar :) Det här var faktiskt den första ängla-LOn jag gjorde. Men jag hade tänkt att den skulle va som en dubbel ihop med den förra jag bloggade. Titeln har jag liftat från en LO som Elin/Pylle har gjort.

Det rosa prickiga pappret är från Basic Greys serie Sugar Rush och molnpappret från My Minds Eye, om jag inte minns fel.

/M

1 kommentar:

Carina sa...

Hej! Guud vilka fina LO:s du gör! har lagt till dig i "mina favoriter" och kommer absolut att inspireras av dina fina sidor!! Jag är lite nyfiken på vad "Ängel" är skrivet med, är det klistermärken eller utstansat eller något annat? Det är verkligen superfint! Du får väldigt gärna maila svar till mig på caina5@hotmail.com

Tack på förhand! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...