lördag 27 april 2013

Project Life 10-11-12

Vi kör vidare med fler sidor ur Project Life-albumet och några tips på var ni hittar mer om PL. Alldeles nyligen startades en grupp på Facebook som heter Project Life Sweden. Kika gärna in där för tips och intressanta diskussioner.

Några tjejer har startat en blogg under adressen plswe.blogspot.se med flera uppdateringar i veckan.   Känns som att PL bara växer och växer i Sverige nu och det är många som är nyfikna och många som precis kört igång.

För några veckor sedan hade jag en artikel på SWE-bloggen om PL. Ni hittar den här http://swescrapbook.blogspot.se/2013/04/project-life.html

Här kommer så veckorna 10-11 och 12
Nackdelen med fotofickorna kan jag tycka är att ibland glider sakerna på snedden.Som det gröna kortet på högra sidan här. Irriterande men man kan förebygga det lite genom att planera sidorna så att baksidan av det gröna kortet är ett kort som tar upp hela plastfickan på nästa uppslag. Då kan man klistra fast det gröna mot det om ni förstår hur jag menar?


1 kommentar:

Ulrika sa...

Hej!
Vad fint du gör!!! Vart köper du dina plastfickor som liksom har olika storlekar på fickorna på samma plastficka...fattar du vad jag menar?
Mvh Ulrika ukarlsson@hhotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...