måndag 25 februari 2013

Project Life 2013

Nu har jag gjort 8 veckor av mitt nya projekt för året. Project Life har flyttat in hos oss. Jag som funderade och velade så länge har nu äntligen satt igång. Ovant till en början men nu så har jag fått kläm på det och vant mig vid ett helt annat sätt att scrappa på. Såå roligt!

Fram till igår, söndag var det endast några ynka få personer som sett mitt PL. Efter gårdagens bilaga på Allt om Scrap som handlade om just Project Life så är det nu vida känt att jag också "håller på". Ni kunde där se några utvalda sidor ur mitt album.

Här inne hos mig börjar vi från början. Här är min första sida i albumet. Jag har bestämt att varje vecka är ett uppslag i albumet och då lämpar sig första sidan utmärkt som presentation av albumet eller vad man ska säga. 


Dem flesta PL saker är på engelska så jag accepterade det direkt. Jag som annars brukar tycka att jag vill ha mina sidor på svenska kände att det var bara ge upp när det är en så pass ny företeelse som PL. Just dem här korten var gratis att skriva ut från någon sida jag hittade på nätet. I övrigt tog jag en tag, lite washi, thickers och lite vanligt mönsterpapper till min första sida.Inte alldeles lätt att fota dem här sidorna när dem sitter i plastfickor men det går inte att fota utan plastfickor heller som ni kanske förstår. Men ni ser ju hyffsat bra i alla fall.

Som ni ser har jag 2 olika sorters plastfickor i mitt album. Jag kände att det kunde vara skoj och ge lite variation till albumet.

Jag har också bestämt att veckonumret alltid ska finnas högst upp till höger på den vänstra albumsidan.

Nu har ni sett några sidor. Fler kommer inom kort.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...