fredag 18 januari 2013

December daily 2012

När förra inlägget visade vår julkalender så får det här inlägget fortsätta i samma anda. Jag valde att anta utmaningen att göra en December Daily för december-12. Har i flera år funderat och varit sugen att testa men så har jag inte riktigt kunnat knyta ihop det till att passa vår familj.

Nu har jag gjort mitt första dd och det var riktigt roligt och ännu roligare när barnen verkligen gillar att kunna titta på vad vi har gjort under december månad. Mitt album sträckte sig nämligen inte bara till 24/12 utan fram till 31/12.

Arbetet började med att jag valde en serie julpapper som hela albumet skulle baseras på. Valet föll på samma som till julkalendern, OAs Bright & Merry.

Tänkte jag skulle visa er några sidor.

Jag valde att visa er lite olika sidor för att lägga fokus på att jag scrappade om allt vi gjorde i december. Det var inte bara "juliga" saker utan även att vi hade ett barn med magsjuka, vi hade dop för vår yngsta tjej, en dag med min växande mage och redan dagen före 1:a december ville jag ha med om snöovädret vi hade och att jag satt insnöad här hela helgen.

Nästa december blir det nog också ett album (tror jag) men då ska jag göra lite annorlunda trots att jag är nöjd med det jag gjorde för 2012. Vidareutveckling ska man väl alltid sträva mot, eller vad tycker ni?

Hur som helst så var DD perfekt att ha som prova på inför 2013 års stora projekt. Mer om det en annan dag.

/M

1 kommentar:

TinaStina sa...

Vilket jättefint december-album! Himla kul idé och vilket bra sätt att bevara minnen av alla förberedelser och vad som händer inför jul. Jättekul! För att inte tala om hur SNYGGT det blev :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...