måndag 21 maj 2012

Du & Savannah

I lördags hade vi färgutmaning på SWE-bloggen. En härlig bild av en leksaksanka i gult/rött/blått. Jag kan ha lite svårt att inspireras av färgutmaningar och skapar inte så ofta till dessa.
Nu hade jag turen att få mitt kit från Cocoa Daisy precis när jag skulle scrappa den här och där fanns papper som passade perfekt. Galet färgglada!

Ett foto på Melissa och Savannah från i somras. Jag har haft dåligt med färg i skrivaren ett tag nu och alltid glömmer jag att beställa mer. Så sitter jag här och svär över att inte ha några färgfoton att scrappa. Jag borde helt klart titta i högen med gamla foton lite oftare för det är himla skoj att scrappa äldre foton också.

Jag klippte ut några av blommorna i mönstret, satte en grå cardstock bakom och höjde upp blommorna med 3d-kuddar lite placerade ur originalposition för att framhäva dem ytterligare och skapa liv. Älskar hur det blev.

Stämplat med en "splashstämpel" som var med i CD-kitet och sedan har jag använt några stenciler och stämpelfärg samt akrylfärg för att skapa avvikande mönster. Några utstansade frärilar också så klart. Det var en god investering att köpa en frärilspunch en gång i tiden :) Rekommenderas varmt. Den här heter Royal butterfly om jag inte missminner mig och är från Martha Stewart.

Ha en bra dag allihop. Nu ska jag äta en sen frukost!

/Maria


5 kommentarer:

pysselsandra sa...

Hej =)

Vilken färjglad härlig LO på två av dina fina sessor. Tycker du har lyckat jätte bra med den. Det är så fint med mycket färger.

Ha det bra kramar från Sandra L

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Så himla läcker LO! Gillade effekten med blomman! Jag har också börjat prenumerera på CD kit men har inte fått något än trots att de ska vara skickat för ett bra tag sedan men du kanske minns hur posten är i de här krokarna:)

Kram

Lilla07an sa...

Tack för era söta kommentarer.
Skoj att du börjat prenumerera Jeanette. Hoppas du får ditt kit snart. Mina kit har kommit omkring samma datum varje månad hela tiden så jag är väldigt nöjd.

Annette sa...

Fin!! Tänker på din dotter när jag tänker på vår resa till USA, och Savannah. Det var en av de allra häftigaste platser jag varit på. Kram

Cath. sa...

Underbar layout! Härlig bild och härlig inramning!
Önskar dig en trevlig midsommar!
Kramar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...