söndag 29 januari 2012

Forever art!

För några veckor sedan fick jag en serie papper från 7 dots av Maria på MiMas. En serie som inte hade hamnat i min pappersväska annars då den inte alls är min stil. Jag har såå svårt för dem mörka färgerna och mönstren. Men så började jag jobba med dem och upptäckte nåt helt annat. Det är precis det här jag älskar med att dt:a för butiker. Ett kit någon annan satt ihop inspirerar mig enormt! Och även om jag helst ser nåt som är "jag" i kitet så är det helt underbart när det kommer en riktig utmaning.

lilla07an7dots1

Dreamer heter serien och för mig var det det tillhörande stickersarket som gav inspiration till en layout om mig själv och mitt skapande. Om 2012. Målen för året och hur skapandet hjälper mig att få balans i vardagen. Hjälper mig att nå mina mål.

lilla07an7dotsdet3
Det handlar mycket om känslor, eller hur? Skapandet hjälper till att få kontakt med sina känslor, leva ut dem, tänka över saker och ting.

lilla07an7dotsdet2

Klistra stickers på en bit cardstock och sedan klippa ut är ett enkelt sätt att framhäva saker lite mer, få lite mer dimension. Snurra en pappersremsa och hipps vipps har det blivit en dekoration till ;)

lilla07an7dotsdet

Å så klart... det obligatoriska snöret. Den här gången ett lite vassare, grövre snöre. Passar perfekt till dessa papper.
Jag vill passa på att tacka för alla fina alster som kommit in till bloggparty-utmaningen också. Även fast jag varit dålig på att ta en bild på vinsten. Har varit lite mycket på senaste tiden, sorry *skäms*.

Nu är det 2 dagar kvar av bloggpartyt och snart är det dags att kora en vinnare. Påminner er om att det kommer lottas ut en extra vinst till er som blir följare också.

/Maria

3 kommentarer:

pysselsandra sa...

Hej Maria =9

Vilken härlig LO du skapat fast du inte från början tyckte om papprena. Du är så ducktig på det du gör och du har alltid öga för dom fina detaljerna. Ha en bra dag kramar från Sandra!

Hanna-Marie sa...

denna var supercool!

webmosterhelene sa...

Så läcker!!! Gillar färgerna massor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...