torsdag 8 december 2011

Molly bakar pepparkakor

Tänk va liten hon var förra året, vår Molly.

lilla07anmollypepparkakor

Jag är så dålig på att scrappa juliga foton. Helt värdelös, ärligt talat. Jag har sagt det massor av gånger förr, jag vet. Men nu SKA det bli av! Det finns så mycket foton från våra jular att det är en skam att jag inte scrappat fler.

Hittade återigen in på Scrapgalens blogg och deras adventstävling. Första deltävlingen var jag med i, men så hann jag inte färdigt med mitt alster till den andra deltävlingen och hade väl tänkt att kanske lägga ner helt å hållet. Men så blev jag så inspirerad av Lillblommans skiss (dem är alltid oerhört inspirerande, bara så du vet om du läser här Ullis) och reglerna om att inte använda julfärger brun, grön, röd och guld.

lilla07anmollypepparkakordet2

Jag hoppas inte juryn tycker att orange och gult är guld för här har jag använt både orange washi och ljusgul/vita mattrasor att snurra min lilla blomma med.

lilla07anmollypepparkakordet1

En till snurrblomma och så kan ni se att jag stämplat med en kollagestämpel direkt på bakgrunden. Det står God Jul, pepperkakor och diverse annat juligt i texten. Massor av sömmar med symaskinen blev det och en del strasspärlor i rosa och turkos.

Kanske var det just grejjen att jag inte använde kombinationen grön/röd som gjorde att jag blev riktigt nöjd med layouten. Jag ska prova att göra fler juliga alster utan julfärger så kanske spärren för jullayouter släpper. Vad tror ni?

5 kommentarer:

Hanna-Marie sa...

superfin! Tyckte massor om den, orange å gult är de ju å itne guld :-D

Mija ♥ sa...

Jättefin!! Lycka till;)

LillBlomman sa...

Vad gullig du är Maria! Tack! Och din sida är superfin!!! Kramar!

Ulrika sa...

Underbar layout!! Och vi såg att det gula inte var guld! Grattis till första-platsen hos oss på Scrapgalen! Det var du värd! /DT Ulrika

Maja/eyovine sa...

Fantastisk layout!! Gillar det stämplade och "bannersarna" i större format och hur perfekt du dekorerat denna. En favorit bland allt fint du skapar =)

Kramiz Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...