måndag 19 december 2011

23 december

Nääe´rå jag är inte helt vilsen. Även om jag funderat många gånger senaste veckorna på om jag behöver flytta in på ålderdomshem.

23 december 2010 är det jag syftar på. Dagen före julafton klär vi granen hos oss. Jag vet att många plockar in sina granar tidigare men inte här. Här är traditionen att ta in och klä den dan före dan.

lilla07an23dec

Jag har använt mig av Echo Parks Times & Seasons. Fick hela kollektionen i ett kit från the Nook men känner väl kanske inte att det riktigt är jag med dem dova färgerna. Eftersom jag älskar utmaningar och trots allt tycker att pappren är fina så är det klart jag ska göra nåt med dem. Och jag blev riktigt nöjd med den här till slut.

lilla07an23decdet3

Glittrigt röda bokstäver passar ju bra till julens layouter i alla fall :)

lilla07an23decdet2

Det här rutiga bandet blev så mysigt på en jul-lo.

lilla07an23decdet

Söta granar med glitter på.

/M

3 kommentarer:

AnnaB sa...

Den är jättefin! Så många söta detaljer! Vi brukar också alltid klä granen den 23:e. Är det lite nytt att så många är så tidiga (influerade av utlandet?) eller har det varit så länge? Det blir så uppenbart i och med Facebook - man ser att var och varannan redan haft granen ganska länge, eller åtminstone tog in den i helgen. Det blir nog inte gjort förrän på fredag här hos oss.

Annette sa...

Vilken fin LO! Roligt att läsa om jultraditionerna. Hos oss har vi tagit in den några dagar innan jul, men de senaste två åren fick vi snö i november och julstämning redan då... Så två veckor innan jul klädde vi den förra året.

I går klädde vi barnens rosa gran, men den riktiga granen i vardagsrummet klär vi två dagar innan julafton för att bygga upp stämningen litet, och så kommer min bror och föräldrar förbi på kvällen för att lägga sina julklappar under granen, så då måste den vara klädd. Vi blir 17 personer här på julafton, så vi kommer att ha litet annat att pyssla med dagen innan... ;)

Kram

webmosterhelene sa...

Den blev superfin!!!

Vi klär oxå alltid granen den 23 dec, tycker det är en mysig tradition och härligt att vakna på julaftonsmorgonen till den doftande glittrande granen :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...