söndag 22 maj 2011

Cybercroppar i helgen!

I helgen är det CC hos Scrapdraken (http://www.scrapdraken.se/). Jag har gjort SEX bidrag sen i torsdags när croppen startade. Och eftersom jag ligger GRYMT efter med mitt bloggande så får ni se allihop i ett å samma inlägg nu :)

Håll i er!

lilla07anskiss
En glad liten Savannah. Jag har scrappat hennes 6-månadersfoton flera gånger tidigare och jag kan scrappa dem måånga gånger till för jag älskar dem. Här fick jag användning av ett nytt pink paislee papper också. Det är skoj!

lilla07anbingoutm
Här har vi istället en liten Molly. 1 månad gammal och vi grundade hennes intresse för traktorer tidigt med den här bodyn. Titeln "en traktor på rumpan" var given *s*

lilla07anannonsutm
Så klart alla döttrarna är med på mina LOs. Här är Melissas 4-månaders LO.

lilla07anbabysim
Melissa sista gången på babysimmet förra veckan. Tobias fick bada ensam med henne och jag fotograferade. Fick flera bra foton så ni kommer få se fler LOs med simfoton framöver.

Påsk
Molly i finaste påsk-kärring målningen. Fotot är från påsken som var och ska så klart vara med i hennes album.

lilla07anformkort
Ett kort till morsdag blev det också.

Ha en fortsatt trevlig söndag allihop! Själv ska jag snart iväg och jobba lite som "ljuskonsult".

/M

1 kommentar:

A'laEmmeli sa...

WOW vilka otroligt vackra alster du gjort!! Supersnygga allihop!! Önskar dig lycka till i CCn. :)Tack oxå för din fina kommentar i min blogg. Va roligt att du gillade tapeten, jag älskar den!! Den kommer från Midbecs senaste kollektion Boutique. Lovar att visa mer allt eftersom, nu är scraprummet klart oxå så jag har lite att visa så småningom! ;) Vi hörs! Kram Emmeli ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...