tisdag 4 januari 2011

LO: Ny

Ny
Tisdag och min bloggdag på Scraphimlen. Eftersom posten visat sin rätta sida med råge denna månad så dök mitt dt-paket upp först igår eftermiddag. Usch va arg man blir på posten ibland. Stackars Jeanette som skickat i god tid före jul skickade ett nytt paket med rek i förra veckan istället. Och tänk att det kommit fram före det ordinarie paketet. BLÄÄÄ för posten.

Nog om det.

I mitt paket var det sååå mycket fina saker och jag körde igång direkt igår kväll med den här LOn som jag ganska nyss fick upp på Scraphimlens blogg. Det tar liite längre tid att hinna med alla moment (scrappa färdigt, fota, lägga in i burken och blogga) nu när Melissa är här. Idag blev det inte bättre av att jag blev ensam hemma med barnen då gubben fick åka iväg och laga en bil.

Några detaljbilder bjuder jag på, snäll som jag är.

lilla07annydetalj1
Egenhändigt snurrade rosor. En klar favorit hos mig :) På Scraphimlens blogg visar jag en tutorial idag också. Så kika in där om ni vill veta hur man gör en ros.

lilla07annydetalj2
Nästa favorit.... 3D-lack :) Med lite lack på dem urklippta rosorna så blir det en härlig effekt och lite mer liv.

/M

4 kommentarer:

Stephi sa...

sååå himla fint på alla sätt,söt baby,vackra detaljer,coolt att pappret var in där klockan är.

emma sa...

superfint!

maria sa...

Åhhh vilken underbar Lo !!! Du har lyckats igen.
Nästan skönt att höra om fler som väntar på paket. Jag håller tummarna varje dag. Gjorde en beställning före jul som inte riktigt vill hitta fram. Hmmm... Man får väl försöka ha tålamod.

Tack för awarden du skickade, det värmde.

kram maria

Pysselbus sa...

Åhhh, bara åhhh! Alldelens, alldelens underbar! Så mycket coola detaljer - älskar klockan... Så himla häftigt... Kanske jag liftar någon gång...

Ha det gott och mys med trissen!
Kram
Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...