lördag 30 oktober 2010

Wild at heart

Jag har gjort en LO till en tävling som finns på Magdas "bakom kulisserna"-blogg. Läs mer om tävlingen och gör ett bidrag ni med. Jag tycker smycket är så läckert att jag absolut vill vara med å tävla :)

En liiiten stund funderade jag innan jag kom på vad den här LOn skulle handla om. Men när det väl gick upp ett ljus så kändes det helt självklart.

Wild at heart
Här har vi henne! En av våra "grand old ladies". 12 år fyller hon den 23/12. Tillsammans har vi varit med om oerhört mycket under dem här åren. En stor personlighet med många egenheter som jag fått förmånen att lära känna och leva med under alla dessa år.

Hon var min första Norska Skogkatt och jag glömmer aldrig när jag skickade henne på flyget till Karlstad för att hon skulle få träffa en tjusig pojke. Efter några dagar längtade jag så mycket efter henne att jag körde dem 42 milen å hämtade hem henne. Inte tänkte jag så mycket på vilken dag det var heller, juldagen. Tack å lov att det fanns ett öppet McDonalds i Karlskoga så jag fick i mig nån mat.

detaljbild 2 av wild at heart
Wild har jag gjort med hjälp av vanliga rörpärlor. Köpte för länge sedan en alfabetsplatta på Panduro som jag ibland använder på mina LOs. Tycker det är lite skoj och det blir himla fint med 3D-effekten.

detaljbild av wild at heart
"at" med små ministickersbokstäver. Dem är bara sååå användbara och jag skulle verkligen kunna ha alla färger på dem. "heart" fick utgöras av mitt urklippta wellpapphjärta.

Ni har tidigare sett en LO där jag använt sprayfärg och det är precis vad jag använt mig av till hjärtat också. Biltemas bättringsfärg för bilar, för att vara lite mer exakt. Silvrigt å fint blev det. Fast jag höll så klart till utomhus när jag sprayade.

Bladen är urklippta ur ett Bo Bunny-papper, blomma från Prima och den urklippta swirl-aktiga saken som ni ser tydligare på första bilden är urklippt ur ett MME-papper. I övrigt är pappren från Basic Grey. Har använt symaskinen till cirkeln och snurrar några egna små rosor uppe till höger.

Det var allt för mig idag :)

/M

2 kommentarer:

Annette sa...

Åh, den är underbar! Så snyggt det blev med pärlorna i rött! Och din katt sedan... så ljuvlig...

Tack för ditt bidrag!

Anonym sa...

Härlig layout! Coolt kort på katten :) Gillar dina små finurliga lösningar och idéer, som Biltemas bättringsfärg för bilar(!)och pärlplattspärlorna som bokstäver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...