fredag 22 oktober 2010

Snart är det jul :)

Ja, tänka sig. Snart är det faktiskt jul! Sjukt så fort tiden går egentligen. Och tänka sig att vi ska få en ny liten familjemedlem innan dess också, så spännande och nästan lite overkligt.

Som ni kanske känner till så får vi inspiratöser på Scrapptorget ibland förmånen att jobba med sponsor-material. Och för några veckor sedan var det min tur att skapa med den nya julserien "I väntan på tomten" som designats och tillverkats av Pion Design/Pysselgumman.

Idag visar jag en del av det jag gjort med pappren jag fick. Här hittar ni inlägget på Scrapptorget. Några bilder ska ni få se här också, fast utan så mkt text :)

Jul stämning
Först en LO med foto från 2008. Så "efter" ligger jag med mina jul-LOs. Tycker det är sååå trist å göra LOs om just julen. Tycker alla mina foton från jul blir totalt värdelösa och dem dova färgerna är inte min stil alls. Men nu har jag tvingat mig själv att scrappa en jul-LO så nu ska dem baske mig bli färdiga allihop. För som sagt, snart kommer en ny jul med nya foton som ska scrappas.

julstjarnor
Å så dem söta, små julstjärnorna. Visst är dem bara så gulliga så man vill äta upp dem? Hittade en enkel beskrivning på Pappersvindens blogg. Ni måste prova själva. Det är verkligen jätteenkelt. Och när jag säger enkelt så är det verkligen det för annars hade jag kastat ut alltihop genom fönstret, det vet ni som känner mig.

julkalender
Seriösa mamman gjorde så klart en julkalender av det här pappret. När ett papper ser ut som en julkalender så måste man ju göra det till en kalender, eller hur? Så nu har vi en alldeles egen kalender att öppna luckor på, ända fram till jul. Läs mer om hur jag gjorde den inne på Scrapptorget.

Nu ska jag dricka upp mitt te och påbörja fredagen. Full fart mot helgen!

/M

1 kommentar:

LillBlomman sa...

Hej vännen! Här är länken till PL!

http://www.pencillines.com/

Scrolla ner så kommer alla skisser som var och en av DT valt. Tack för fina kommentaren! Kramar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...