torsdag 7 oktober 2010

Diggat lite :)

Ja, ni hörde rätt.... jag har digi-scrappat :)

Har försökt mig på det i omgångar så där. Mest har det väll betytt att jag laddat ner en massa freebies och trixat lite, inte blivit nöjd, fått ont i skallen och tryckt på delete.

Men så hittade jag in hos min kollega från SWE, Terese. http://coffeeandtforme.blogspot.com/. Hon digi-scrappar mestadels och har den där stilen jag bara älskar. Nu har hon gjort lite freebies för sina besökare och jag var givetvis snabb å ladda ner. SÅÅ härliga kit! Ni måste bara spana in dem!

Här kommer ett par alster från mig. En TOTAL nybörjare på digi-scrap. Så ni får ha överseende.

hemma..
Det här kitet bara totalälskade jag. Så fina färger och härliga dekos. Fotot på mig har faktiskt min äldsta dotter Savannah, 3 år tagit.


Ur min synvinkel
Jag tänkte till lite (joo, jag kan faktiskt tänka till ibland jag med) och gjorde dem i A4-a storlek. Ifall jag skulle vilja göra en fotobok eller skriva ut dem på skrivaren själv :)

Det var allt för en stund igen. Om några timmar är det dags för CC på Svensk Scrapbooking. Men det har ni koll på va?

/M

3 kommentarer:

terese sa...

ahhhh!!! tack att du visar!! det är ju supersnyggt det här!! såå roligt att se någon annan göra något med det man gör själv :-)så snygga upplägg på båda layouterna och fotot på andra är ju väldigt mysigt <3 tack för dina fina ord. kram kram, terese

Elfaddis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elfaddis sa...

Fint det var. =) Och humor på högsta nivå och blandat med hög mysfaktor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...