fredag 17 september 2010

En ny tröja

Idag har jag bloggdag på Scrapptorget. Och det jag visar är denna LO

en ny tröja

"En ny tröja" heter den och det jag vill visa med LOn och fokusera lite på idag är att för många av oss scrappare så finns det fler pyssliga hobbys än bara scrappingen. Varför inte göra en LO om "det där andra" vi gör. Så jag tog helt enkelt itu med det eftersom jag, som ni förstår, stickar också.

Att sticka nåt till deko kändes som en självklarhet och gjorde att LOn fick precis den där känslan jag var ute efter. Journalingen runt LOn fick bli en inramning av alltihop.

Jag har också använt mig av en sak jag fick i vinstkitet från Mollys Scrapbooking (jag fick ju bingo...om ni minns) och det är den lila tejpen under titeln och i vänstra hörnet. Washi-tejp heter den och är i grunden en japansk ristejp. Lite genomskinlig, lätt att dra av och känns tunn och papprig på nå vis. Om man inte vill importera själv (från USA t ex) så finns det en hel del rullar att köpa från Mollys Scrapbooking. Bara så ni vet!

Nu är det fredag och ikväll blir det fredagsmys :) ...med familjen och stickningen. För snart är Mollys tröja färdig.

/M

1 kommentar:

pysselsandra sa...

Gud vilken härlig LO den här tycker jag om. Jag tycker också om att sticka men har ju så mycket man ska hinna med att göra så jag har glömt bort min stickning nu på sistone. Kanske borde göra klart den där mössan jag började med det är ju snart vinter igen =) Härlig Lo i alla fall precis som vanligt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...