tisdag 25 maj 2010

Inspirationsdesigner | Maria/Lilla07an
Jaha, nu undrar ni väll vad jag sysslar med, eller hur? Vem lägger in en bild på sig själv så här överst i ett inlägg? Och varför ser titeln ut så där?

Jooo.... för just i detta nu blev det officiellt att lilla jag börjar mitt uppdrag som inspirationsdesigner på SWE Scrapbook!

Ett uppdrag jag känner mig såå glad och stolt över.

Surfa gärna in på SWE för att se den fullständiga presentationen av mig och inspirareras av alla härliga utmaningar.

När jag ändå är i farten passar jag på att berätta en till nyhet för er som inte följer vår privata blogg (familjenlinden.se/wp). Vi ska ha ett barn till :) 13 dec är det meningen att skrutten ska titta ut.

Det var allt för idag :)
Tjing
/M

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Jag hittade hit genom swescrap. Du är verkligen duktig och jag har tittat runt lite för insperation.

Grattis till bebisen i magen oxå.

Kram

maria sa...

GRATTIS!!!

Dubbelt upp också. Va kul!!! Designer åt swe, du kommer göra ett super jobb. Ska bli kul att se vad du hittar på åt dom.
Och en till liten bebbe. Va mysigt, hoppas du mår bra. Du behöver nog verkligen en liten paus på lördag. Tror inte att jag kan komma. Låter som Johan hade planer. Har varit lite mycker jag ett tag nu. Hoppas ni får trevligt.

Kram Maria

Sylvia sa...

Jaa, här kommer ett GRATTIS till!!! Va roligt!!!! Hoppas att allt ska gå bra nu, m Bebben, och med nya uppdraget! Spännande!!!! :)
Tråkigt att du inte dök upp i lördags. Hade storfrämmande av Åse, från Reprint. Visserligen som privatpersonen Åse, men i alla fall. :)
Kraam kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...